Barion Pixel

Trinát Aqua Skolatex táblafesték

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

Vízzel hígítható táblafesték fafelületekre.

7 377 Ft

Hasonló termékek

Leírás

Az alapfelület előkészítése a TRINÁT AQUA SKOLATEX TÁBLAFESTÉK esetében:

A festendő felület legyen száraz, pormentes, hordképes, megfelelően előkészített. A festendő faanyag max. 5% nedvességtartalmú lehet. Új fafelületek előkészítése: A festendő fafelületet finom csiszolóvászonnal meg kell csiszolni, majd portalanítani. Külső térben alkalmazandó felületeknél Lazurán Univerzális faanyagvédőszerrel vagy Lazurán Aqua Oldószermentes faanyag védőszerrel kell kezelni megelőző védelem céljából. A faanyagvédő száradása után a felületet TRINÁT AQUA SKOLATEX TÁBLAFESTÉK -kel kell átfesteni 2-3 rétegben.

Régi, már festett felületek előkészítése:

Korábban iskolatábla festékkel festett fa felületet alaposan csiszoljuk meg, portalanítás után javítsuk ki a bevonat hibáit Progold Unikitt mestertapasszal. A nagyobb mélyedéseket Progold diszperziós mélyedéstapasszal javítsuk ki. A tapaszolás után ismételt csiszolás és portalanítás szükséges. Ezután a felületet fessük át 2-3 rétegben Skolatex Trinát aqua táblafestékkel.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti és + 25°C feletti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.
A terméket +5°C és + 30°C közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

Szín

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trinát Aqua Skolatex táblafesték” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük