Barion Pixel

Styro-Bond modellgipsz

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

A STYRO-BOND MODELLGIPSZ kiválóan alkalmas kötőanyagként általános építőipari célokra, vékony falú elemekhez, díszítő építőipari célokra.

550 Ft2 290 Ft

Hasonló termékek

Leírás

STYRO-BOND MODELLGIPSZ

Alkalmazási terület: A STYRO-BOND MODELLGIPSZ kiválóan alkalmas kötőanyagként általános építőipari célokra, vékony falú elemekhez, díszítő építőipari célokra (stukkók, gipszszobrászat), valamint vakolási munkákhoz, hézagok tömítéséhez és egyéb különleges célokra. Extra szemcsefinomságú, nagy nyomószilárdságú, fehér színű.

Felület előkészítés: A felületről a laza részeket, piszkot, port távolítsuk el, hogy az alap tiszta és szilárd legyen. A javítás, formázás helyét kiadósan nedvesítsük meg.

Bekeverés: Csak tiszta edényeket és szerszámokat használjunk. Amennyiben az edényben gipszmaradék van, az lerövidíti a kötésidőt. 2 kg gipszet kb. 0,8 liter vízbe szórunk (mindig a gipszet szórjuk a vízbe sohasem fordítva). 1 perc beszívódási idő után kézzel vagy géppel, keverőszárral csomómentesre keverjük. A bekevert anyag a kb. 15 percig könnyen bedolgozható, majd megkeményedik. A már megkeményedett anyagot nem szabad felhasználni!

Tárolhatóság: Szavatosságát száraz helyen, ép csomagolásban 1 évig őrzi meg.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

, ,