Barion Pixel

Héra Kolor Prémium selyemfényű falfesték

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

A Héra Kolor Prémium selyemfényű falfesték kiemelkedő fedőképességű, színezhető, falfesték, mely mosható és fertőtleníthető.

4 693 Ft36 546 Ft

Hasonló termékek

Leírás

A Héra Kolor Prémium selyemfényű falfesték alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A Héra Kolor Prémium selyemfényű falfesték használata előtt a  festendő felület legyen száraz, hordképes, egyenletes szívóképességű, megfelelően alapozott. A porló, leváló részeket el kell távolítani és az adott alapfelületnek megfelelően kijavítani.

Új, vakolt vagy beton felületek:

Alapozáshoz a HÉRA falfix használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Új, gipsz tartalmú glettel előkészített vagy gipszkarton felületek:

Alapozáshoz a Diszperzit Mélyalapozó használatát javasoljuk a termékismertetőben leírt módon.

Régi, már festett felületek:

Portalanítsuk a felületet, majd a régi bevonat szívóképességének megfelelő hígítással alapozzunk HÉRA falfix alapozóval

Penésszel fertőzött felületek:

A penésztelepeket nedves tisztítással (pl. lekeféléssel vagy lekaparással) el kell távolítani, majd HÉRA penészgátló lemosóoldattal kell kezelni. Csak akkor alkalmazzunk a továbbiakban HÉRA prémium matt belső falfestéket, ha a felülfertőzés veszélye nem áll fenn. Egyéb esetekben alkalmazzunk HÉRA Penészgátló festéket. Nikotin-, víz-, korom- vagy zsírfoltos felületek: A felületet háztartási zsíroldószeres (folyékony mosogatószeres) vízzel le kelL mosni és teljes száradás után le kell kefélni. Ezután HÉRA folttakaró belső falfestéket kell felhordani. Ebből a felület állapotától függően második réteg felhordására is szükség lehet. A befejező réteg HÉRA prémium matt vagy HÉRA belső falfesték legyen. Üvegszövet tapéta felület: A tapétát a falfelületre Progold Waltex vagy Progold Waltex poralapú ragasztóval ragasszuk fel. A festendő felület legyen tiszta, száraz. Az első réteg felhordását végezzük a tapétaragasztó és a HÉRA prémium selyemfényű festék 1:1 arányú keverékéveL, ennek száradása után hordjuk fel a megfelelő rétegszámú HÉRA prémium selyemfényű festéket.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +5°C alatti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket +5℃ és + 30 ℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

 

Alkalmazási terület VAKOLT, BETON, GIPSZKARTON ÉS GLETTELT BELSŐ FALFELÜLETEK FESTÉSÉRE. KIFEJEZETTEN AJÁNLJUK NAGY IGÉNYBEVÉTELNEK KITETT FELÜLETEKRE. ALKALMAS ÜVEGSZÖVET TAPÉTÁK ESZTÉTIKUS ÁTFESTÉSÉRE, VALAMINT EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEKBEN IS ALKALMAZHATÓ.
Színek száma / színezhetőség A GYÁRI SZÍNEK EGYMÁSSAL ÉS A HÉRA PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ FEHÉRREL KEVERHETŐK. FEHÉR SZÍNBEN KAPHATÓ, VALAMINT HÉRA KOLOR PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ VÁLTOZAT SZÍNKEVERŐGÉPEN TÖBB EZER SZÍNÁRNYALATBA KEVERHETŐ.
Külső megjelenés Selyemfényű
Anyagszükséglet / kiadósság 12 m2/l
Felhordás módja Ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel.
Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz
kell beállítani.
Rétegszám 2 réteg
Száradási idő 2 óra
Hígíthatóság A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A HÉRA PRÉMIUM SELYEMFÉNYŰ BELSŐ FALFESTÉK FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG, AZ ELSŐ RÉTEGHEZ MAX. 5% VIZET, A MÁSODIK RÉTEGET HÍGÍTATLAN ÁLLAPOTBAN HORDJUK FEL.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

, ,

Szín

Bázis

, ,