Barion Pixel

Héra Kolor Prémium matt falfesték

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

A Héra Kolor Prémium matt falfesték oldószermentes, kiemelkedő fedőképességű, fehér vagy színes matt belső falfesték.

4 490 Ft36 720 Ft

Hasonló termékek

Leírás

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

A Héra Kolor Prémium matt falfesték igényes megjelenésű belső falfelületek súrolásálló festéke.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A Héra Kolor Prémium matt falfesték használata előtt a régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Az esetleges vakolathibákat UNIKITT/PROGOLD mestertapasszal, vagy PROGOLD poralapú glettelő anyaggal ki kell javítani. Gipszes glettelés után a fal szívóképességét FALFIX/HÁRA diszperziós mélyalapozóval vagy FALFIX/DISZPERZIT BELTÉRI ALAPOZÓ beltéri glett beeresztővel kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. Festés előtt a falfelületet vízzel meg kell nedvesíteni.

 

Alkalmazási terület VAKOLT, BETON, GIPSZKARTON ÉS GLETTELT BELSŐ FALFELÜLETEK FESTÉSÉRE.
Színek száma / színezhetőség A GYÁRI SZÍNEK EGYMÁSSAL ÉS A HÉRA PRÉMIUM MATT FEHÉRREL KEVERHETŐK. FEHÉR ÉS 50 GYÁRI SZÍNBEN KAPHATÓ. A HÉRA KOLOR PRÉMIUM MATT VÁLTOZAT SZÍNKEVERŐGÉPEN TÖBB EZER SZÍNÁRNYALATBA KEVERHETŐ.
Külső megjelenés Matt
Anyagszükséglet / kiadósság 17 m2/l
Felhordás módja A Héra Kolor Prémium matt falfestéket ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.
Rétegszám 2 réteg
Száradási idő 2 óra
Hígíthatóság A TERMÉKET A FELDOLGOZÁS ELŐTT ALAPOSAN KEVERJÜK FEL. A HÉRA BELSŐ FALFESTÉK FELHASZNÁLÁSRA KÉSZ ÁLLAPOTBAN KERÜL FORGALOMBA. AMENNYIBEN MÉGIS HÍGÍTÁSRA VAN SZÜKSÉG, AZ ELSŐ RÉTEGHEZ MAX. 10% VIZET, A MÁSODIK RÉTEGHEZ MAX. 5% VIZET LEHET ADAGOLNI.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

, ,

Szín

Bázis

, ,