Barion Pixel

Glettelő henger nyéllel (2987)

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

A Glettelő henger nyéllel (2987) a glettelő anyagok felvitelének új mércéje, mely lényegesen csökkenti a munkaidőt.

4 180 Ft6 090 Ft

Hasonló termékek

Leírás

GARANTÁLT MINŐSÉG | A LEGJOBB ÁR

  • 18 mm vastag neylon szálas borítás
  • 8 mm átmérőjű festőhenger, nyél segítségével használható (a nyél tartozék)

A Glettelő henger nyéllel (2987) a glettelő anyagok felvitelének új mércéje, mely lényegesen csökkenti a munkaidőt. Használata hatékonyabbá teszi az anyagnak a felületre történő felvitelét, lényegesen könnyítve a munkafolyamatot. Tökéletes eszköz minden típusú glettelő anyag számára (por/ gyárilag előkevert) és mindenféle felülethez (klasszikus vakolat / gipszkarton).

A 25 cm-es változat a kiterjedt sík felületekre (falak / mennyezetek) történő anyagfelvitelre, míg a 8 és a 18 centiméteres változatok a gipszkarton felületek összetevésénél történő rétegek felviteléhez használhatóak.

A 25 cm-es változat 1.5 kilogramm anyagmennyiség felvitelére alkalmas eszköz, mely normál használat mellett óránként 30 négyzetméternyi felület fedéséhez használható.

 

Használatra vonatkozó tanácsok:

  • A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében használja a felületre gyakorolt minél kisebb nyomóerő alkalmazása mellett.
  • Javasoljuk, hogy a hengert minden használat után alaposan tisztítsa meg, nem túl magas nyomású vízsugárral, a sérülések, illetve a nejlon szálak kiszakadásának megelőzése érdekében.
  • Minden egyes használat előtt javasoljuk, hogy az esetlegesen kiszakadt vagy kigyengült szálakat kézzel távolítsa el. Ellenkező esetben ugyanis azok felkerülhetnek a kezelendő felületre.
  • Amennyiben a felület 2.5 – 3 mm vastagságot meghaladó anyagfelvételt igényel, annak kézzel történő felvitelét ajánljuk, mivel a glettelő henger tervezésénél fogva nem alkalmas vastag rétegben történő anyagfelvitelre.
  • Az anyagnak a felületre történő felvitele után használjon olyan prémium glettelőt, mely alkalmas a kiemelkedő minőségű simításra.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Méret

, , ,