Bondex Renovation

Termékkód: 4021059008911 Kategória:

A Bondex Renovation faregeneráló szer ideális kültéren elszürkült kemény- és puhafa (terasz burkolatok, kerti bútorok mint pl. asztalok, székek, padok és egyéb felületek) tisztítására és kifakult színének felfrissítésére. Percek alatt kivilágosítja az elszürkült felületet és visszaadja a fa természetes színét. Ideális előkészítést jelent a Bondex bútorolajos és lazúros kezelés előtt.

2 005 Ft

Hasonló termékek

Leírás

BONDEX RENOVATION TERMÉKELŐNYÖK

Ragyogóvá teszi a megszürkült fát
Visszaadja a fa természetes megjelenését

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

A Bondex Renovation tisztító és felújító gél struktúrájának köszönhetően különösen hatékony kültéri fa padlók, kerti bútorok, például asztalok, székek, padok tisztítására valamint az elszürkült puhafa kivilágosítására.

FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE

Ecsettel vagy puha ronggyal távolítsa el a szennyeződéseket és a port a felületről. A kezelt felületnek száraznak kell lennie.

ALKALMAZÁS

A terméket egyenletesen hordja fel szivaccsal vagy ecsettel. Hagyja állni legalább 10 percig. Különösen makacs szennyeződések esetén ismételje meg a kezelést és hosszabb ideig hagyja a terméket a felületen. Ekkor csiszolóvászonnal vagy csiszolószivaccsal a farostok szálirányában csiszolja meg a felületet. Vizes dörzsszivaccsal tisztítsa meg a felületet majd öblítse le bő vízzel.

Utólagos felületkezelés: A felület teljes száradása után a fát a típusának megfelelő Bondex termékkel (pl. Bondex Preserve II, Bondex Exotic Oil, Bondex Satin, Bondex Perfect) kell kezelni, hogy hosszú távon megakadályozzuk a fa ismételt kiszürkülését.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Hígítás: a termék további hígítást nem igényel!

Kiadósság: 1 liter körülbelül 6-8 m2 felület kezelésére alkalmas.

Száradási idő: 5-20 perc. Alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom késlelteti a száradást.

Figyelmeztetés: Korrózióveszély miatt kerülje az anyag fémmel való érintkezését. Csak műanyag szálú, műanyag ecsetet használjon. A márvány felületeket védje takarófóliával.

Szerszámok tisztítása: Használat után vízzel.

Tárolás: fagymentes helyen.

Általános tanács: tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. Tárolni csak bontatlan csomagolásban 5-25°C hőmérsékleten lehet. Ne keverje a Bondex Renovation faregeneráló szert más festékekkel és tisztítószerekkel.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott kezelendő felület vizsgálatától.

 

Színek:
Kiszerelés: 1 liter
Kiadósság: kb 6-8 m²/l
Termékelőnyök: Ragyogóvá teszi a megszürkült fát
Visszaadja a fa természetes megjelenését

 

BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

VESZÉLY!

H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
P101 Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.
P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
P280 Szem- vagy arcvédő használata kötelező.
P305+351+338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.
P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása.

Veszélyes alkotórészek: oxálsav (CAS: 144-62-7). Összetétele szerint 648/2004 EK rendelet hatálya alá tartozik: 5 – 15% szerves sav; <5% anionos felületaktív anyagok.

További információk

Tömeg 1 kg
Gyártó

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bondex Renovation” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.