Bondex Decking Oil

Termékkód: Nem elérhető Kategória:

A Bondex Decking Oil egy speciális, matt fényű, színezett olaj, amely kiemeli a fa erezetét és védi azt a gombák ellen. A termék mélyen a fába hatol, víz- és szennyeződéstaszító felületet képez, így véd az időjárással szemben.

A színek kiválasztásánál kérjük figyelembe venni, hogy az eredeti festék és a monitoron megjelenő színek a valóságban eltérhetnek egymástól.

13 091 Ft

Törlés

Hasonló termékek

Leírás

BONDEX DECKING OIL TERMÉKELŐNYÖK

Mélyen a fába hatol
Víz- és szennyeződéstaszító felületet képez
Védelmet nyújt gomba ellen

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK

Kültéri faburkolatok illetve teraszpadlók, pergolák kezelésére és karbantartására. A Bondex Decking Oil alkalmazható olyan egzotikus fafajtákon is mint a teak, bangkirai, meranti és a vasfa.

FELÜLETEK ELŐKÉSZÍTÉSE

A felületről a szennyeződéseket és a laza, leváló, régi festékréteget el kell távolítani. A felület legyen száraz, tiszta, valamint tapadó szennyeződésektől és portól mentes. Sima felületképzéshez csiszolás szükséges. A faanyag nedvességtartalma nem haladhatja meg a 18%-ot.

BONDEX DECKING OIL ALKALMAZÁSA

Felhasználás előtt a festéket alaposan fel kell keverni. A termék felhasználásra kész állapotban kerül csomagolásra, további hígítást nem igényel. Ecsettel hordjon fel két réteg padlóolajat, majd a felesleges olajat teljesen távolítsa el egy puha ronggyal a fa felületéről 30 percen belül. Ne használja 5°C hőmérséklet alatt vagy 80% relatív páratartalom felett.

Karbantartás: az első kezelés után 6 hónappal hordjon fel egy újabb réteg olajat. A teljes védelem érdekében nagy igénybevételnek kitett felületek esetében a kezelést ajánlott évente megismételni. A karbantartás során a felületek színeltérés nélkül részben is átvonhatók.

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

Szín

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bondex Decking Oil” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Héra Prémium Promóció