Alkyton kalapácslakk alapozó és festék

Termékkód: Nem elérhető Kategóriák: , Címke:

Az ALKYTON KALAPÁCSLAKK ALAPOZÓ ÉS FESTÉK lsősorban ipari felhasználásra lett fejlesztve, amely az évek során alkalmazkodott a lakossági felhasználás igényeihez.

6 772 Ft

Hasonló termékek

Leírás

Az ALKYTON KALAPÁCSLAKK ALAPOZÓ ÉS FESTÉK lsősorban ipari felhasználásra lett fejlesztve, amely az évek során alkalmazkodott a lakossági felhasználás igényeihez. Fedő-és alapozó bevonat egyben, közvetlenül a is rozsdára kenhető.

Leírás:

Az ALKYTON KALAPÁCSLAKK ALAPOZÓ ÉS FESTÉK korróziógátló, alkid-uretán alapú fedő-és alapozó bevonat egyben. Fokozott rugalmassággal rendelkezik, ellenál az ütéseknek, hajlításoknak és az időjárás változásainak. Az Alkyton tökéletes védelmet biztosít az ön tetőszerkezetének, ereszének, kerítésének ugyanúgy, mint a nagy felületű ipari szerkezeteknek, vagy bármely felületvédelmet igénylő fémnek. Az Alkyton UV sugárzás és időjárásálló. Rugalmasságának köszönhetően ideális nagy felületek átfestésére, megtartja a színét és (a fényes és kalapácslakk festékeknél) a fényét. A felpattogzott részecskék eltávolítása után az Alkyton közvetlenül a rozsdára kenhető, de tökéletesen fed a fémeken, alapozóval a fán, és Galvinol alapozóval horganyzott, alu, és rozsdamentes felületeken is.

Használat:

Már 5°C hőmérséklet mellett is alkalmazható. Közvetlenül felhordható rozsdás fémekre, új acélfelületekre, alapozott és régi jól tapadó bevonatokra, valamint fafelületekre is kül- és beltérben egyaránt. A felületről távolítsa el a szennyeződéseket, zsírt, port a lepergő rozsdát, és a rosszul tapadó régi festékréteget. A sima és fényes felületeket zsírtalanítsa, és kissé érdesítse meg. Nyersfára használjon szintetikus faalapozó festéket. Horganyzott, alumínium, és rézfelületekre használjon Galvinol speciális alapozót. A festéket alaposan keverje fel, és alacsony hőmérséklet esetén adjon hozzá szintetikus hígítót (max 10%) Ecsettel szórópisztollyal, vagy hengerrel hordjon fel 2 réteget. Száradás (20°C-on): Tapintásra száraz kb. 2 óra múlva. Hsználható kb. 8 óra múlva. A második réteget 16 óra múlva lehet felvinni.Ha felvitelkor és száradáskor alacsony a hőmérséklet, és magas a levegő páratartalma, vagy a felvitt réteg túlságosan vastag, a száradási idő meghosszabbodik. A bevonat élettartama a környezet szennyezettségétől, a felület előkészítésétől, a munkafolyamat betartásától -lásd műszaki adatlapokat- , és a megsérült bevonat időben elvégzett kijavításától függ. Lejárati idő: A termékem megjelölt gyártási időtől számított 5 év. Fedőképesség:10,5m2/l egy rétegben.

 

További információk

Tömeg N/A
Gyártó

Kiszerelés

Szín

, , , , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alkyton kalapácslakk alapozó és festék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.