Segítségre van szükséged?
Keress minket bátran!
Mindent egy helyen elintézni?
Igen, lehetséges.
Previous
Next

Bízd ránk a felújítási program oroszlán részét!

Dokumentumok kitöltése, beadása

Elkészítjük helyettetek az összes dokumentum kitöltését és be is adjuk azt a Magyar Államkincstárrészére. A Ti dolgotok csak annyi, hogy egy időpont egyeztetést követőengyertek el hozzánk egy rövid konzultációra, hogy elindíthassuk a felújítási támogatást részetekre.

Felmérés, és árajánlat készítés

Kollégánk egy beszélgetés keretein belül teljes körűen felméri igényeiteket az otthonfelújítási támogatással kapcsolatosan, majd az elvégzendő munkákat egy helyszíni felmérésben rögzíti, amire rövid időn belül ajánlatot készít.

Megrendelések, vásárlások kezelése

Minden egy kézben, a kivitelezésre felhasználandó anyagokat is megvásárolhatod nálunk, amit saját szakembereinkkel be is építünk az otthonfelújítási program keretei között.

Támogatási és felújítási időszak végig kisérése, számlák beküldése

Nem kell a számlákkal bajlódnotok, nálunk minden nyilván van tartva, minden felújítási számlát összegyűjtünk nektek és a munkálatok elvégeztével be is nyújtjuk azt a Magyar Államkincstár részére.

Kivitelezés elvégzése, levezetés

Műszaki ellenőreink folyamatosan figyelemmel kísérik az otthonfelújítási folyamatokat, hogy tényleg megvalósuljon az a fejlesztés, amit megálmodott otthonához.