Previous
Next

10% kedvezmény

Tavaszi homlokzat hőszigetelő rendszer akció

Cégünknél jelenlegi akciónk keretében minden TELJES homlokzati hőszigetelő rendszer vásárlása esetén további 10% kedvezményt biztosítunk a teljes árból.

A homlokzati hőszigetelés előnyei

  • A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el. A szigetelés további előnye, hogy a külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a 20 °C-ot is elérhetik. A melegebb falfelület révén a lakás komfortosabb lesz, nem fog “sütni” a falból a hideg.
  • A hőszigetelés hatására kisebb lesz a tartószerkezet hőingadozása, ezzel időtállóbb lesz az épület.
  • A felújítással az egész épület új esztétikus homlokzatot kap, amit sok esetben amúgy is időszerű lett volna elvégezni.
  • Az energiatakarékos épületek magasabb áron kelnek el, vagyis növeljük az ingatlan értékét.
Üvegszövet háló

Üvegszövet hálók

Az üvegszövet hálót leggyakrabban a homlokzati hőszigetelő rendszerek cementes glettelő és ágyazó rétegeinek erősítésére használják. Az üvegszövet hálók másik fontos felhasználási területe a vakolatok erősítése.

EPS

EPS

Az EPS lapok speciális polisztirol lapok, amik expandáló eljárással készülnek. Az EPS lapok 98% levegő, így nagyon jó hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Általában homlokzati hőszigetelésre használják őket.

Dűbelek

Dübelek

A dűbelezés célja a homlokzati hőszigetelés rögzítésének megerősítése. A szükséges dűbel hosszúság alapját a szigetelő anyag vastagsága, a rögzítési mélysége adja meg.  

Homlokzati profilok

Homlokzati profilok

A homlokzati profilokat két fő csoportra bontjuk úgy mint a különböző sarkok, élek védelmére szolgáló, üvegszövettel ellátott profilok, és indítóprofilok.  

Ragasztók

Ragasztók

A ragasztó két fő felhasználási területe a homlokzati és lábazati szigetelés falra történő felragasztása, valamint az üvegszövetháló felragasztása, és beágyazása.  

DRYVIT VÉKONYVAKOLAT

Vakolatok

A homlokzat egyedi színezésére szolgáló vakolatok között megkülönböztetünk kapart és gördülőszemcsés típusokat, 1,5 és 2 mm szemcsenagysággal.